Borohus är en av Sveriges äldsta hustillverkare och har tillverkat hus ända sedan 1928. De har varit med i branschen i många år och har samlat på sig en lång erfarenhet och kunskap. Med flera tusen nöjda kunder i hela Sverige är de helt klart en av de absolut framgångsrikaste inom sin bransch. De har kontor utspridda över hela Sverige med sitt huvudkontor i Mjöbäck.

Nu när det närmar sig sommaren är det många som funderar på att skaffa ett fritidshus där de kan komma bort från storstaden och få en lugn och avslappnande miljö. Det finns stora valmöjligheter både när det gäller planlösningen och var du vill bygga huset. Ett par förslag är en lugn fjällmiljö, vid en vacker sjö eller kanske en mysig skogsglänta. Till fritidshuset eller villan kan det vara smidigt att ha ett garage eller en carport att förvara bilen i, men även saker som gräsklippare, familjens cyklar eller skottkärran. Garagen från Borohus kommer från underleverantörer de ställer höga krav på när det gäller kvalitet. Underleverantörerna har ett stort utbud så att du kan anpassa ditt garage till dina behov och smak.

Om du har funderat på att bygga hus kan det vara dags att ta kontakt med Borohus som du kan bolla lite ideér och förslag med.