Jörgen är personen bakom Ahasverus Invest AB. Syftet med företaget är att äga och förvalta aktier i andra företag, inklusive aktier, aktier och privata företag, och att tillhandahålla konsulttjänster relaterade till företagsförvärv, ledning och kommersiell verksamhet.

Jörgen Wetterberg, Nordea

Innan Ahasverus Invest AB grundades jobbade Jörgen Wetterberg på Nordea innan han startade sitt eget företag. Tidigare arbetade han som aktieanalytiker på Nordea Markets. Nordea är en av de ledande fullservicebankerna i Norden. Deras vision är att förverkliga sina kunders drömmar och ambitioner. De är marknadsledande i Norden och strävar ständigt efter att stödja sina kunder, oavsett storlek eller bransch. Deras styrka ligger i att ge kunder råd om att hitta rätt strategi för att hjälpa sin verksamhet. För dig som kund betyder det att du har lång erfarenhet och ett brett utbud av riskhanterings- och investeringsprodukter. Vi kan stödja alla kunder oavsett storlek eller verksamhetsområde. Det som gör Nordea Markets så bra är dess styrka och ledarskap. De hittar rätt strategi för ditt företag.

Utbildning och andra yrken

Jörgen Wetterberg började med att studera vid KTH200 och har en magisterexamen från Stockholms universitet. Han arbetade sedan som strategikonsult på Ericsson i tio år, under vilken tid han blev chef för taktisk marknadsföring och så småningom försäljningschef på Ericsson. Han fortsatte sedan sin karriär på Nordia, som aktieanalytiker och aktieforskare. Detta är också målet för det företag han skapade. En av anledningarna till att han startade verksamheten var att kunna arbeta heltid hemifrån och anpassa sig till sina drömmar och visioner. Det är lätt att säga att Jorgen Wetterberg är en familjeman och alltid motiverad att tillbringa sin fritid med sin familj. Jörgen Wetterberg är nu självständig så att han senare kan tillbringa mer tid med sin familj.