LED lampor ger en bra belysning i ditt hem.

Visste du att de även är bra för naturen? De innehåller ingen kvicksilver och har en lång livslängd så du behöver inte byta de så ofta som vanliga lampor.
Användningsområdena är många för led, de används i din fjärrkontroll till tv:n men du kan även ha dessa lampor som trädgårdsbelysning. Ljuset ger trädgården en mysig stämning men har även praktiska fördelar som att du ser när det börjar bli lite mörkt så du kan njuta av din trädgård även när det är mörkt.

led lampa

Lamporna kan ge upp till 50 000 timmar. Att byta till LED armaturer så sparar du både pengar och miljön eftersom du inte behöver byta så ofta. De används flitigt på olika sätt så som, hotell, restauranger, bilarna använder de också för att nämna några ställen. De har ingen IR eller UV-strålning så det är också något att ha i tankarna om du funderar på att byta ut dina traditionella lampor mot led.

De behöver ingen tid på att värma upp utan ger ifrån sig ljus direkt.
Om du skulle råka ut för en olycka och en lampa går sönder så innehåller den inte några farliga metaller. Du behöver inte göra några speciella åtgärden utan släng den vid din närmsta återvinningsstation

Det finns en rad olika användningsområden för LED lampor. En del av dessa är:

Infraröd fjärrkontroll
LED-skrivare
VMS-skyltar (väginformationsskyltar)
Kamerablixt till mobiltelefonen
Trafiksignaler
Cykellampor
och många mer.