Är du ute efter något unik när det gäller inredning till ditt hem? Hos inredningsror.se hittar ni möbler byggda av rustika vattenledningar i metall, vilket ger väldigt stabila och kraftiga möbler. Imponera på dina vänner med en tidlös unik stil som du endast får av industriell inredning.

Det finns ett stort utbud av möbler gjorda av rör hos inredningsrör.se. Här hittar du klädställning, handdukshängare, hyllor, bord, toalettpappershållare och mycket mer. Möblerna är som sagt väldigt robusta, men samtidigt väldigt vackra att titta på. Rören finns både i stål och koppar och klarar därmed väldigt stor belastning. Klädställningen är perfekt för dig som har en stor garderob!

Det finns många olika möbler att välja på i sortimentet och om du inte skulle hitta det du är ute efter finns det en möjlighet att köpa delar separat så att du kan skapa din helt egna möbel. När du bygger din egen möbel av delar behöver du inte oroa dig för att de delar du beställt inte passar ihop med varandra. Alla delar passar med varandra vilket gör det väldigt smidigt och lätt. Vid montering behöver du inga verktyg då det bara är att skruva ihop delarna med händerna.

Inredningsrör bygger även kompletta lösningar till butiker och restauranger. Om du älskar den här typen av inredning och vill ha något helt unik till din butik kommer de att skräddarsy en lösning.