När du är på resande fot är det inget som slår en bra film- eller spelkväll. Men vad ska du tänka på när du köper en tv till din husbil eller husvagn? Här är några faktorer att tänka på:

  • Storlek: Vad är rätt storlek för din husbil? Du vill hitta en tv som passar bekvämt i det utrymme du har till förfogande.
  • Vikt: Tyngre tv-apparater kan vara svårare att flytta runt och installera. Om du planerar att göra det själv, se till att tv:n är tillräckligt lätt för att du ska kunna hantera den.
  • Strömförbrukning: Tänk på hur mycket ström tv:n kommer att använda och om husbilens elsystem klarar av det. Vissa tv-apparater kräver en adapter eller särskilda ledningar.
  • Bildkvalitet: Det är förstås viktigt, men det är också värt att ta hänsyn till de andra funktioner som olika TV-apparater erbjuder. Vissa har till exempel inbyggda DVD-spelare, medan andra erbjuder internetuppkoppling.

Köp till en IP TV box till tvn

En IPTV box är en enhet som gör att du kan titta på internet-TV på din TV. Den ansluts till internet och strömmar innehållet direkt till din tv. Detta kan vara ett bra alternativ för personer som vill ha tillgång till ett brett utbud av innehåll, inklusive filmer, tv-program och sportspel. Det kan också vara ett bekvämt sätt att titta på internetinnehåll utan att behöva använda en dator eller mobil enhet.