Du kan hyra en LED skärm för utomhusbruk eller en mobil LED skärm till det tillfälliga eventet på exempelvis en gatufest eller kanske något större sportevent på din uteservering.

Du har säkert sätt dessa storbildsskärmar vid infarten till din boendeort och det används ofta för att visa digital reklam för olika företag men kan göra så mycket mer.

Idag håller dessa skärmar väldigt hög kvalitet och kan visa video och livestreams från stora event. Du kan tillexempel hyra en mobil LED skärm i form av ett stort lastbilssläp.

Fördelar med att visa sitt budskap på LED storbildsskärm

Det finns stora fördelar med att kunna visa en avgörande match på en storbildsskärm och kan vara en stor publikmagnet samt skapa en enorm gemenskap bland dina besökare.

Du skapar genom detta även en ökad exponering för ditt varumärke då du kan kombinera det med egen digital reklam. På så sätt kommer återkommande event marknadsföra sig nästan av sig självt av dina besökare.

Specialanpassade storbildsskärmar

Är du behov av att visa ditt budskap på en stor LED skärm eller vill specialanpassade LED-väggar med hjälp av 496*496 LEDskin till din klubb eller diskotek då kan du börja med att hyra. Det blir på så sätt mer kostnadseffektivt för en tillfällig lösning, men om du vill kan du självklart istället köpa din specialanpassade lösning. Det finns både LEDskärmar och LED-väggar att köpa hos imvision.se.

Bygg dina egna LED-väggar till klubben

Många klubbar har idag valt att använda en LED skärm för att visa video mixar till sina egna remixer eller andra artisters musikvideos. Du kan bygga med en speciallösning som digital backdrop för DJ’n som är anpassad för just din klubb med exempelvis ett flertal 496*496 LEDskin eller beMatrix LEDskin.

Företaget imvision.se har garanterat rätt lösningar för dig, kontakta dem redan idag för en kostnadsfri konsultation om att hyra din storbildsskärm.