Har du hört talas om nya Poppy ljusplatta? De är ett utmärkt sätt att få din Poppy-flaska att inte bara se snygg ut utan också sticka ut från mängden! Låt oss utforska varför ljusplattor är det perfekta tillägget till din favoritflaska från Poppy. 

Fördelar med ljusplattor till din Poppy-flaska 

Ljusplattor är ett enkelt och elegant sätt att få din Poppy-flaska att se ännu bättre ut. Förutom att tillföra en unik estetik ger ljusplattor också ett antal praktiska fördelar.. Ljusplattan kommer att lysa starkt i mörkret, vilket gör det lättare för dig att upptäcka din drycksbehållare bland andrat. Dessutom kommer färgen på ljusplattan garanterat att dra till sig uppmärksamhet och få din flaska att sticka ut från mängden. 

En annan stor fördel med att ha ljusplattor på din Poppy-flaska är att de kan hjälpa dig att hålla reda på hur mycket vätska du har kvar i den. Eftersom de har två olika ljusstyrkor (låg och hög) kan du enkelt se när det är dags att byta din flaska utan att behöva gissa eller uppskatta. 

Slutligen är ljusplattorna otroligt enkla och snabba att installera på alla Poppy-flaskor i standardstorlek. Allt du behöver är dina händer och lite ledig tid! Du behöver inte heller några särskilda verktyg eller färdigheter; fäst bara plattan ordentligt och du är klar!