Nu kan du bygga padelbana med speciell padelbanekonfigurator online. Det finns fördelar med att bygga egen padelbana. Padel har blivit en allt populärare sport i Sverige och det är lätt att förstå varför.

Det är en sport som kan spelas både av nybörjare och mer erfarna spelare, det är socialt och det ger en härlig träningsform. Men har du någonsin funderat på att bygga din egen padelbana?

Fördelar med att konfigurera och bygga padelbana

 1. Anpassat till dina behov
  Att bygga en egen padelbana innebär att du kan anpassa den efter dina behov och önskemål. Vill du ha en bana som passar din trädgård eller en stor bana för att kunna bjuda in vännerna? Du kan också välja att bygga en bana som passar för både padel och andra sporter, som basket eller tennis. Att ha en egen padelbana innebär att du är fri att designa den på det sätt som passar dig bäst.
 2. En investering för framtiden
  Att bygga en egen padelbana kan också ses som en långsiktig investering. Padelbanor är eftertraktade och det kan vara lönsamt att hyra ut din bana till andra när du inte använder den. En egen bana kan därmed ses som en värdefull tillgång för dig och din familj, men också för dina kommande investeringar.
 3. Ökar värdet på ditt boende
  Visste du att en padelbana också kan öka värdet på ditt boende? Att ha en padelbana på din tomt kan göra ditt boende mer attraktivt för framtida köpare eller hyresgäster. Om du någon gång funderar på att sälja ditt hus eller lägenhet så kan en padelbana göra skillnaden och ge dig en högre försäljningssumma.
 4. En möjlighet att öva och spela när du vill
  Att ha en egen padelbana innebär att du har tillgång till en träningsmöjlighet precis när du vill. Du behöver inte boka tid på en kommunal padelbana eller ha tider begränsade. Det innebär att du kan fokusera på att öva och bli bättre, utan att behöva tänka på hur många andra som vill spela samtidigt. Padel är också en sport som man kan spela på hösten eller våren, så du har möjlighet att använda den under lång tid på året.
 5. En social mötesplats
  Padel är en social sport och att ha en egen bana innebär att du kan bjuda in dina vänner och familj på roliga padelmatcher. Det kan bli en mötesplats för både stora och små, ung som gammal. Du kan också bjuda in grannar och kollegor för att spela och lära känna nya människor.

Som du kan se finns det många fördelar med att bygga en egen padelbana. Det är anpassat till dina behov, en investering för framtiden, ökar värdet på ditt boende och ger dig en möjlighet att träna och spela precis när du vill.

Att ha en egen padelbana kan också vara en mötesplats för sociala tillfällen med familj och vänner. Så varför inte överväga att bygga en egen padelbana för att ta din padelupplevelse till nästa nivå?