Trädgården är en viktig del av din bostad. Dekorera den med buskar och blommor för att liva upp den. Olika träd är också fint att ha, exempelvis äpple eller körsbärsträd. Inte bara är det fint utan perfekt till sommaren, då man kan självklart göra äppelpaj eller kanske körsbärspaj. Ja, trädgården är ett ställe man vill verkligen fina till för att lyxa till det på sommaren.

Till alla ställen man har på trädgården som exempelvis rabatten där man kanske har jordgubbar eller rabarber är det alltid fint och smidigt med att ha en stengång. Andra stenprodukter finns även att välja till trädgården beroende på vad man har för nån dekoration. Det finns exempelvis granittrappor man kan ha som leder upp till ytterdörren, detta kombinerat med granitplattor som gång, detta kombinerat med svartvit sjösten i rabatterna där man kanske har krukväxter.

På baksidan där man kanske har en uteplats med grill, utemöbler och kanske solstolar är det snyggt med att ha granitplattor där allt står på. Detta kan man kombinera med krukväxter som har gul sjösten i sig för att få lite färg från växter och den gula sjöstenen för att liva upp ute platsen.

Allt detta och mycket andra stenprodukter hittar du hos Stengrossen. Stengrossen säljer stenprodukter för utomhusbruk. Vårt mål är att vara prisledare utan att offra kvaliteten. Vi importerar granit från asiatiska tillverkare och det finns ingen mellanhand alls. Våra svenska stenstenar bryts och produceras direkt i stenbrottet.