Balkongen är en härlig del av lägenheten eller ditt hus, här kan du enkelt koppla av i solen eller skuggan om du väljer att rulla ner exempelvis markisen. Dekorerat med lite växter och sköna utemöbler är det platsen att välja för att få maximal avkoppling. Nåt som är snyggt men inte uppskattas av alla är balkonger med glasade räcken. Från ditt perspektiv ser du ner och kan ta in omgivningen på ett annat sätt, men det blir ganska oskyddad och många kan tycka att man förlorar integritet då alla utanför balkongen ser in. Då finns det nåt man kan ha som förhindrar detta, det som kallas för insynsskydd.

Insynsskydd

Insynsskydd eller balkongskydd kan komma i några former, antingen i exempelvis markisväv. Detta balkongskydd är då i textil vilket gör det enkelt att få det i olika färger och med eventuella mönster om man tycker om det. Inte bara skyddar det integriteten för dig men även så skyddar detta ljus, dåliga väderförhållanden, UV-strålning men även skyddar det mot värme. Insynsskyddet kan även komma i exempelvis i PVC nät med, fördelen med detta skydd är att de ger mer vindskydd än andra traditionella dukar av tyg som blir drabbade av turbulens.

Tentarp

Detta är företaget att vända sig till om du behöver ett balkongskydd. Tentarp hjälper dig med att få rätt insynsskydd till balkongen, oavsett om det är till din lägenhet eller hus. De har som nämnt innan insynsskydd i markisväv, PVC-nät men även insynsskydd i Soltis 86 PVC-nät. Inte bara har de insynsskydd till balkonger, Tentarp har även presenningar, formskyddade kapell till båtar och bilar, depåtält och mycket annat, när och om du behöver det.