Om du är ute efter att få dina öron piercade i Stockholm, eller om du letar efter snygga smycken som passar till det, så behöver du inte leta längre. Nu kan du dra nytta av de många alternativ som finns för öronpiercing. Hos din expert på näspiercingar och öronpiercingar kan du även hitta snygga och moderiktiga örhängen i Stockholm.

Du kan hitta allt från traditionella örhängen till de mer vågade Labrets, Huggies, Seamless Clickers samt andra snygga ear cuffs. Du finner även den diskreta Single Stone Studs och den något mer utsvävande Traingle Earpin.

Fördelar med öronpiercing i Stockholm

Om du funderar på att få en piercing i Stockholm är det viktigt att överväga alla fördelar med att få det gjort här. För det första finns det gott om professionella utförare av öronhåltagning i Stockholm.

En professionell utförare kan se till att proceduren genomförs på ett säkert och hygieniskt sätt, med det bästa och hygieniska verktygen för utförandet.

De kommer inte bara att se till att dina öron blir piercade på rätt sätt, utan de kommer också att ge råd om hur du ska ta hand om dem efteråt. Dessutom kan en professionell utförare av öronhåltagning i Stockholm guida dig. Framförallt om vilka typer av piercingsmycken som finns och som kommer att se bäst ut på dig. Baserat på din just din valda piercings placering.

Typer av örhängen för din piercing 

När du väl har fått din piercing gjord är det dags att shoppa snygga smycken. Örhängen och ear cuffs är alltid ett klassiskt alternativ. Det finns i olika storlekar och stilar så att du kan hitta ett som passar bäst till din ansiktsform. 

Om du vill ha något mer vågat kan du prova en Forward Helix placering eller några snygga ear cuffs. Dessa smycken drar uppmärksamheten till ditt ansikte utan att ta över för mycket. Detta passar väldigt bra om du vill ha något diskret men ändå moderiktigt. 

Vill du således ha en subtil och sofistikerad look? Välj då med fördel gärna smycken som är något subtila men ändå iögonfallande. Dessa kommer att ge dig ett vackert och klassiskt smycke.

Njut av ett smycke med precis så där lagom med glitter, utan att ditt piercing smycke för den skull tar över alldeles för mycket av din naturliga look.  

Vill du ha mer inspiration om olika piercingplaceringar som: Lobe, Second & Upper Lobe, Helix, FlatRook, Forward Helix, Daith, Tragus och Conch? Då kan du hitta detta hos exempelvis ennuiatelier.com.