Husex AB utför överlåtelsebesiktning i Luleå, skadebesiktning, fuktutredning, om- och tillbyggnationer, samt ventilationsrengöring i Luleå. Att rengöra frånluftsventilationen och imkanalen är väldigt viktigt då det samlas mycket damm, smuts och fett som kan utgöra en brandfara, samt påverka inomhusklimatet. Vid regelbunden rengöring ökar du livslängden på din imkanal och minskar risken för brand ordentligt.

Överlåtelsebesiktning i Luleå

Överlåtelsebesiktning är en väldigt viktig del vid köp av hus. Med en överlåtelsebesiktning får du mer kunskaper om vilket skick huset är i, vilket kan ge dig bättre grund i förhandlingen av priset. Ett husköp kan vara en av ditt livs dyraste och viktigaste affär, det är därför väldigt viktigt att låta en oberoende besiktningsman inspektera huset innan köp, för att du ska vara helt säker på vad du kan förvänta dig från affären.

Om Husex

Husex AB är baserat i Luleå, men utför överlåtelsebesktningar över hela Norrbotten. Husex blev till då det var låg konkurrens på marknaden och det var långa köer till att få sina hus besiktigade hos andra företag. Husex utmärker sig genom sin noggrannhet, ärlighet och service som tagit dem till där de står idag, ett företag som sätter kunden först och strävar efter att vara bäst.