När sommaren närmar sig är det bra att var förberedd inför att det kan bli en ytterligare varm sommar. När det är för varmt både inomhus och utomhus är det inte särskilt roligt med sommar och värme, utan man behöver ha en plats som är sval där man kan svalka sig. Med en bra värmepump kan du göra inomhusklimatet väldigt behagligt medans det är varmt ute.

Värmepump

Hos Mälardalen VVS i Örebro hittar ni värmepump i Örebro som passar just dina behov. Med en ny värmepump kommer ni att minska er energiförbrukning och därmed påverka miljön mindre, samtidigt som nu får en behaglig temperatur inomhus under hela året. Vid installation av en ny värmepump har du rätt till att göra rot-avdrag, vilket innebär att du som privatperson kan dra av 30% av kostnaden för arbetet.

Brandskydd

Mälardalen VVS erbjuder även brandskydd i Örebro. Ett brandskydd är något väldigt bra att ha då det minskar risken för att branden ska sprida sig. Det finns två olika typer av brandskydd. Aktivt och passivt brandskydd. Ett aktivt brandskydd kan exempelvis vara ett sprinklersystem som aktiveras när det börjar brinna. Ett passivt brandskydd kan vara brandtätning, som minskar risken för att brand sprider sig mellan våningsplan och ventilationsstråk.

Om Mälardalen VVS

Mälardalen VVS i Örebro är serviceinriktade rörmokare som utför VVS-, Värmepump- och brandskyddsinstallationer i Örebro med omnejd. Mälardalen VVS har hjälpt många kunder med installationer av VVS. Hos Mälardalen VVS hittar ni ett stort utbud av värmepumpar från branschens allra största och bästa företag för att du som kund ska få det bästa. Mälardalen VVS är fokuserade på att leverera kvalité och att du som kund alltid ska få rätt lösning till rätt pris.