Lars Lagerkvist, miljö och framtidens el.
lars lagerkvist

Lars Lagerkvist jobbar idag på Eon och lägger ner all sin kraft till företaget och för en framtid med miljövänlig el. Han ställer sig dagligen frågan: Vad kan just jag göra för att företaget ska växa och få en bättre framtid? Det är ofta han hittar svaret att fortsätta jobba hårt och få folk till en förnybar framtid.

Lars är en person som bryr sig väldigt mycket om sin omgivning och miljön, han vill se en framtid med grönare gräs istället för gasmoln som täcker solen. Just därför har han valt att arbeta med ett företag som arbetar med framtiden och hållbara energilösningar. E.on är ett väldigt stort företag gällande energi, de levererar energi till den nordiska marknaden genom el, gas, värme, kyla och avfallsbehanlingar. Eon utvecklar nya teknologier så som lokalt producerad förnybar energi effektivare solceller och digitalisering samt nya kundbehov.

Allt började under hans utbildning som Lars gjorde i universitetet i Lindköping, han började då inse vad han ville göra i livet och att han ville förändra världens framtid genom hans tänk kring förnybar energi. Han visste redan då att det skulle bli svårt att visa upp alla hans idéer men han vägrade ge upp. Han visste att en dag skulle han sitta där och titta ner på alla skapelser och förändringar han skulle gjort. Det var de som fick honom till att fortsätta kämpa och en dag nå målet till en bättre framtid.

Just nu jobbar Lars Lagerkvist sig uppåt inom företaget och befinner sig idag i tyskland. Han har redan nu uppnått en högre position då han är specialliserad inom olja och energi som är två väldigt stora och viktiga grundstenar till ett förnybart samhälle.

Följ Lars miljövänliga spår och hjälp honom att skapa en bättre framtid med förnybar energi!