Peter eriksenPeter Eriksén som ni kanske många har hört tala som är toppmäklare i centrala Stockholm och en av de mest anlitade mäklaren i hela Stockholm. Det finns inte många som ligger på denna nivå som Peter ligger på med så många nöjda kunder och sålda lyxvillor till enorma priser. Finns det någon mäklare ni borde anlita i Stockholm är det denna kille med en 8e plats på mest anlitade mäklaren.

Peter Eriksén har varit registrerad mäklare sedan 1993 med mycket goda resultat. Han var väldigt ung när han blev egenföretagare redan år 1990, med detta har han skapat väldigt mycket erfarenhet och drivkraft.  År 2008 blev han delägare på mäklarhuset Innerstan, företaget såg direkt potentialen i Peter och erbjöd honom därför att bli delägare i företaget. Idag är det inga dåliga villor Peter säljer, utan mer utav lyxvillor för flera miljoner kronor. Under det senaste halvåret har Peter sålt bostäder för 333 miljoner kronor, detta innefattar både lägenheter och villor.

Peters främsta egenskaper är att han är väldigt driven till att kunna sälja en bostad till högsta och bästa pris, samtidigt som han är väldigt personlig och noga med att kunden ska vara nöjd med hur försäljingen går till. Något som imponerar väldigt mycket är att Peter lyckades sälja sveriges dyraste fritidshus genom tiderna, denna villa ligger vid Strömsö utanför Lidingö och såldes för en summa på hela 47 miljoner kronor. Detta var ingen enkel match för Peter då han först var tveksam när han fick möjligheten till detta då det var en väldigt stor försäljning som skulle göras. Han visste om denna byggnaden innan då den är känd för att vara en väldigt fin och stor byggnad till bästa läget i Stockholm.

Behöver ni sälja er villa eller lägenhet? Då finns alltid Peter Eriksen endast ett samtal iväg med många idéer på hur just er försäljning ska gå till.