MSM kosttillskott är ett organiskt mineral som används för att bidra till hälsofördelar som smärtlindring, lindring av ledvärk och inflammation. MSM tillhandahåller nedbrytbara sulfater, vilket kan vara användbart för att stödja processer som absorption av vitaminer och mineraler, energi produktion, immunförsvar och många andra hälsorelaterade funktioner.

MSM kosttillskott kan vara bra för att stödja en rad hälsofördelar. Förutom att den används för att lindra ledvärk och inflammation, har det även visat sig öka rörligheten i leder, minska trötthet och låsa upp muskler som är spända eller stela. Det har även visat sig förbättra hudens elasticitet, fuktnivåer och tillstånd. Dessutom kan det hjälpa till att boosta immunförsvaret samt minska symtom som oftast orsakas av pollenallergier och andra respiratoriska problem.

MSM pulver

MSM finns även i form av MSM pulver. Det kan användas som ett tillskott eller till och med blandas med valfri mat för att få extra näringsvärde. Pulverformen absorberas lite snabbare än kapslar eller piller, vilket gör att du kan dra nytta av dess hälsofördelar inom en snar framtid. De är vanligt att folk väljer pulver över andra alternativ.