Marin inredning är det mest bekväma inredningsstilen för många människor. Det kan bero på att du har varit i kontakt med många båtar när du växte upp, eller om du är sjöman idag. Den marina inredningen är också mycket lämplig för sommarstugor som kan ligga vid havet. Men för att få den perfekta havskänslan behöver du självklart hitta den här typen av inredningsdetaljer. Du kan hitta dem på flaggskeppet.com som säljer den här typen av inredning. Flaggskeppet.com har ett stort utbud av alla marina möbler, från oljelampor till miniatyrfyrar och många fler prylar som du kommer att gilla. På så sätt kan du hitta allt du behöver för att inreda ditt hem så som du alltid önskat.

Oljelampor eller fotogenlampor som de också kallas, kan verkligen förändra inredningen i ditt hem. Dessa lampor kommer att ge personligheten till din dekoration samtidigt som allt annat förbättras. De gör detta med det underbara ljuset som kommer ut när lampan är tänd. Förr användes fotogen i lyktan, därav namnet, men idag använder de vanlig lampolja eftersom fotogen inte är bra för naturen, och mer sot samlas på lyktans glas.

Marin inredning har funnits sedan långt tillbaka i tiden och i många städer och byar som ligger längs havet var detta väldigt vanligt för inte alltför länge sedan. För att få lite inspiration kan det vara en bra idé att ta en tripp med båten längs Sveriges kuster och inspektera de olika lokaler, museum och maritima sevärdheter som du hittar.