Det första alternativet du står inför när du planerar att köpa växthus är att bygga ditt eget växthus eller köpa ett fabriksbyggt växthus. Många tror att om ett växthus är vackert måste man köpa det och växthuset borde verkligen vara vackert, men det viktigaste att komma ihåg är att odlingen i växhuset måste vara praktisk.

Naturligtvis händer det att man stöter på hembyggda växthus som inte ser så vackra ut, men det är ingen mening att skapa växthus med olika mönster eller färger utanför fönstren för att det ska vara vackert. Men det är ändå lätt att få växthuset att se snyggt ut, om man vill, med det man odlar inuti, som kan ge lite färg i de transparenta glasen.

Det vanligaste misstaget när man bygger ett växthus är att välja ett växthus som är för litet. Den största nackdelen med små växthus är att de snabbt blir för heta och svåra att ventilera. Om du vill odla höga växter som tomater och gurkor, och du behöver mer än några växter, behöver du mycket utrymme. Och när det börjar växa i växthuset tillför det ofta smak! Om du också behöver ett lakan måste du göra ytan större.

Norhage finns här för dig då för att du ska få rätt växthus, som även ser snyggt ut! Med allt från växthus i trä, vågväxthus och tunnelväxthus så har de garanterat växthuset för dig och din trädgård. Vi förser våra kunder med växthus av hög kvalitet i form av högkvalitativa produkter till ett långvarigt och överkomligt pris. Våra växthus är tillverkade av stål, trä eller aluminium av högsta kvalitet. Vi använder också endast polykarbonat av högsta kvalitet från Tyskland eller Storbritannien.