Att använda sig av kameror är en av de mest säkraste sätten att skydda sin fastighet mot inbrott eller annat som kan hända din butik. Bara att skylta och markera i sin butik exempelvis att det är kameraövervakat räcker för att minska stölder eller liknande händelser enormt. Det finns då massvis av olika kameror att välja mellan beroende på om du vill ha exempelvis värmekameror, eller kanske är du istället av behov av en liten IP-kamera för att kameran ska vara så dold som möjligt, eller om du istället vill ha övervakningskameror utomhus så finns även det att hitta för att övervaka ingångar eller annat som man förvarar utomhus.

Har man då kameror i sin butik kan man enkelt framföra bevis om något, som till exempel inbrott skulle uppstå, till myndigheter för att hjälpa till med utredningar för att komma fram till vem begick brottet samt få tillbaka de produkter som stulits. Eller användas för i allmänhet övervaka områden för olika ändamål.

Här finns då till exempel företag som Vitronic som säljer alla möjliga typer av kameror. Inte bara har de övervakningskameror för utomhus eller IP-kameror för både inomhus och utomhusbruk, utan även kompletta övervakningssystem. Vitronic / Swecona AB är en av få svenska CCTV-leverantörer som fokuserar helt på industriell övervakning. Våra produkter är lämpliga för den industriella miljön och uppfyller de kraven som ställs på driftsäkerhet och bildkvalitet. Vår breda produktlinje innehåller ett brett utbud av kameror och bildskärmar.