Det finns många användningsområden för ett Attefallshus. Det går att använda som ett komplett och fristående hus, fast i mindre skala på ca 30 kvadratmeter. Detta kan du sedan hyra ut, använda som gäststuga, konstnärsstudio, eller som hemmakontor för ditt hybridarbete.

Till skillnad från en friggebod på 15 kvadratmeter så kan du utrusta ett 25-30 kvadratmeter stort Attefallshus betydligt enklare. Du kommer få plats med mycket mer i ett Attefallshus, då det även går att bygga med en speciell loft del.

Ett Attefallshus har många användningsområden och kan vara ett bra tillägg till varje hem. Det kan även användas som gästhus, bastu, kontor, förråd eller till och med som hemmastudio eller för att att utöva någon hobby.

Låt ungdomen prova att bo i eget hem eller hyr ut Attefallshuset till studenter

Många av våra Attefallshus går att isolera som en extra bostad, du får då en isolerad gäststuga, Denna går även att använda som ungdomsboende eller som en bostad att hyra ut till studenter.

Du kan även montera dit flera dörrar. På så sätt kan du använda en del av det till ett skjul eller trädgårdsförråd och den andra delen till en verkstad eller ett hemmakontor.

Ett Attefallshus är ett fristående mindre hus i miniatyr

Om du letar efter ett fristående isolerat Attefallshus som kan tjäna flera syften, behöver du inte leta längre än till exempel vibostugan.se Det finns även mindre skjul, som är perfekta att använda som trädgårdsförvaring, verktygsskjul eller till och med bara extra utrymme för dina hobbies.

Oavsett vilka behov du har, så finns det en lösning för dig. Med ett Attefallshus så kan du få möjlighet att nyttja 30 kvadratmeter extra yta, utan ombyggnation av ditt hus. Därför erbjuds det ett så brett utbud av alternativ att välja bland. Så att det ska finnas ett Attefallshus som passar till olika hustyper och personliga preferenser.