Som en cykelentusiast, är det självklart att du vill ha ett snyggt och säkert cykelställ. Många offentliga byggnader redan har cykelparkeringar, men om du är intresserad av att köpa en till ditt hem eller din arbetsplats, kan det vara kostsamt att göra det. I dessa fall kan du snabbt och enkelt bygga ett cykelställ för en betydligt mindre investering genom att använda trä som alternativ cykelställsmaterial.

 

Steg 1
Mät bredden som du vill att cykelstället för att vara (6 meter är en bra storlek) och såga av 2″ x 4″ plank till den längden. Dela upp tavlan i tre 60 centimeter breda segment.
Steg 2
Mät insidan bredden på din gaffel (där axeln fäster) och sedan lägg till 60 centimeter på detta. Klipp så många bitar av metallbågar som cyklar du ska parkera.
Steg 3
Använd en tång för att böja ändarna på metallbågarna i 90-graders vinkel och använd träskruv att montera bitar av metall i mitten av varje av de avsnitt du markerade i styrelsen. Detta kommer att lämna dig med två metallband fästa vertikalt till varje cykelsektion.
Steg 4
Säkra ditt framhjul i mellan två av metallbågarna. Låt bakhjulen för cyklarna fungerar som en balans till den bakre delen av cykeln.