Nu börjar sommaren sakta men säkert att närma sig och vad passar då inte bättre än att campa tillsammans med hela familjen. Att campa är ett bra sätt att vara nära sin familj och slappna av och njuta i värmen. Ett rekommenderat ställe att campa på är Lundegårds Camping och Stugby på Öland där ni garanterat hittar något roligt för hela familjen. Lundegårds ligger på Ölands västra sida, med en underbar havsutsikt som förgyller er tid där. Här finns massor av aktiviteter som passar alla typer av människor såsom volleyball, äventyrsgolf, löparslingor, pooler och lekplatser för de yngsta. Campingen har över 100 tältplatser där ni kan sätta upp ert tält eller husbil/husvagn. Campingplatserna är större än hos många andra campingar, så att ni slipper trängas med grannen.

Hos Lundegårds hittar ni en fin och välvårdad stugby på Öland i flera olika storlekar och utföranden och prisklasser beroende på era behov. Alla stugor på Lundegårds är såklart utrustade med kök, matplats, bäddar och en uteplats.

På Lundegårds hittar ni en mysig rustik restaurang som har något på menyn för alla typer av smaklökar. Intill restaurangen ligger en minilivs som har det mesta ni behöver för eran vistelse på Lundegårds såsom snacks, glass, bröd, mejeriprodukter och blandade campingtillbehör. Under högsäsongen har butiken öppet ända från 8-22.