Pontus Warholm är en mäklare i Stockholm som brinner för att hitta sina kunders drömhus. Pontus jobbar hos Fastighetsmäklarna som är kända för att ha de nöjdaste kunderna inom branschen för fastigheter. Pontus har som mäklare ett gott rykte och han har hjälpt många att hitta sina drömhus i Stockholm. Pontus har sedan han började år 2005 fått beröm från många tidningar, samt kolleger om sina stora framgångar inom branschen. År 2015 var Pontus med på en lista över de mäklare som har sålt mest i Sverige.

Just nu arbetar Pontus med uthyrning av en fantastisk villa i Djursholm. Villan ligger nära stan i det attraktiva Djursholm, i ett levande kvarter med många barn. Villan ligger inte långt från Ösbyskolan och har ett gångavstånd till Ösby station.

Pontus Warholm växte upp i Stockholm och har så länge han kan minnas haft ett stort intresse för hus. Det underliggande intresset sedan han var liten låg till grund för att han blev fastighetsmäklare, sitt drömjobb. Pontus gick på gymnasiet i Bromma där han såg att det fanns ett stort behov av mäklare som var fokuserade på vad kunderna tyckte. Pontus visade dem vägen till att göra bra fastighetsaffärer. Efter sin tid på gymnasiet läste Pontus fastighetsaffärer på Stockholms och Karlstads Universitet. Där fick han lära sig mycket om just fastighetsaffärer. Idag bor Pontus tillsammans med sin familj, sambo och två barn i Stockholm. På vintern reser Pontus gärna bort till lite varmare platser, men under sommaren föredrar han att stanna i Sverige då den svenska sommaren helt enkelt är oslagbar.