Teknik har utvecklats nyligen, och det är nu möjligt, och också vanligt, för fastighetsbolag att presentera hem med 3D-visualiseringar. Detta skapar en hemstruktur som gör att du kan gå på en virtuell rundtur i hemmet och titta runt, den så kallade 360-vyn. Det som gjorde denna teknik möjlig är virtual reality (VR) och augmented reality (AR). Sightline är en visualiseringsexpert och erbjuder denna teknik till dig som vill implementera den på din webbplats eller applikation. På Sightline hittar du detta inom teknik i vad de kallar hemval, lägenhetsval, virtuella turer och arkitektonisk visualisering.

Virtual reality (VR)

VR erbjuder en simulerad upplevelse som speglar den verkliga världen där vi lever. Ett vanligt område som denna teknik vandrar i är spelindustrin. Många spelföretag fokuserar helt på att utveckla VR-spel. För att uppleva VR på denna nivå behöver du ett VR-headset, som är ett par glasögon som du sätter på och följer sedan användarens rörelser.

Augmented Reality (AR)

AR ger en realtidsbild av den fysiska och realistiska miljön. Denna teknik används också i stor utsträckning i spelindustrin, och populär är Pokémon Go, som använder en kamera för att visa upp den nuvarande miljön, och sedan finns det Pokémon, där du måste kasta Pokémon-bollar för att fånga dem.