För att kunna prestera på högsta nivå behöver kroppen ett ständigt flöde av energi, salt och vätska. Ifall kroppen inte får detta kommer det att påverka kvalitén på träningen, samt så kommer kroppen inte att må bra. Lösningen på detta är att hitta en god sportdryck som innehåller just den energi som din kropp behöver under träningen.

Att välja en sportdryck är inte alltid det enklaste då många av dem innehåller helt fel sorts socker, vilket kan leda till vissa problem med matsmältningen såsom kramper och illamående. Något du absolut inte vill råka ut för under träningspasset eller tävlingen.

En sportdryck som innehåller rätt sorts socker och är snäll mot din mage är den från Tailwind Nutrition. Det finns i flera smaker, med och utan koffein. Sportdrycken med koffein från Tailwind innehåller all den energi och näring din kropp behöver, precis som sportdrycken utan koffein. Du blandar enkelt ut sportdryckspulver med vatten, skakar och sedan är den redo att dricka. Ifall du vill testa alla de olika smakerna finns Tailwinds stick packs där pulvret redan är utmätt och redo att blandas.

Om Tailwind Nutrition

Tailwind Nutrition har en målsättning att erbjuda bästa möjliga service till sina kunder. Sportdrycksbranschen är överlag ganska opersonlig och främst driven av vinstintressen. Detta är något som Tailwind vill ändra på genom ett
stort personligt engagemang och ett brinnande intresse för sina kunders utveckling.