Letar du efter den där värmen och härliga känslan som blir med ett naturligt och lockigt fårskinn. Ett fårskinn har förmågan att värma dig på vintern och kyler på sommaren. Genom att välja ett naturligt fårskinn så blir det även mer unikt utseende. Det varierar i nyanser, storlek och struktur och gör sig lika bra vid fåtöljen vid brasan som i pulkan eller i barnvagnen.

Rustika möbler till sportbaren

Letar du efter rustik inredning och möbler från Artwood matbords serie så hittar du dessa på uninterior.se. Där hittar du industriell inredning, som industriell belysning och flertalet möbler i återvunnet trä.

Du kanske är på jakt efter mer unika möbler till din inredning från en mer svunnen tid, som exempel gamla biografbänkar eller en frisörstol. Här finner även andra möbler till restaurangens sportbar, som gymbockar, träbänkar eller unika barstolar och inredning i övrigt. Letar du efter inredning i lantligare stil som exempelvis New England stil eller bara unik och mer rustik eller industriell stil i övrigt så hittar du massor med inspiration på U.N. interiörs sida.

Hur du kan inreda med industriell stil

Denna populära inredningsstil handlar om att skapa ett utrymme som ser ut som om det en gång användes för ett annat ändamål. Inredningen i industriell stil innehåller ofta element som utsatta tegelväggar, metallarmaturer och Edison-lampor.

För att uppnå den här stilen i ditt eget hem kan du börja med att leta efter föremål som är både funktionella och snygga. Ett skrivbord i metall kan till exempel fungera som matbord, medan industriell vintagebelysning kan användas för att belysa ditt utrymme.

När du väl har grunderna på plats kan du lägga till personliga detaljer för att göra din industriella inredning verkligt unik. Om du letar efter ett sätt att ge din heminredning lite extra skärpa kan du överväga att inreda med en industriell stil.