När man äger ett hus eller en lägenhet är inredningen bland det roligaste som finns, det finns inga gränser på vad man kan och inte kan göra i princip. Vill man ha en liten soffa för att göra plats för fåtöljer kan ha det, eller om man exempelvis vill ha Patch matta kombinerat med en sammetssoffa kan man självklart ha det, valet är ditt! Har du lite svårt att välja vad du vill ha till alla rum? Då kan du vara lugn, vi har tipsen och lite inspiration här till dig!

Till vardagsrummet

Beroende på storleken av vardagsrummet vid val av soffa kanske man vill ha en större lädersoffa eller sammetssoffa, eller om man vill ha satsbord eller soffbord i marmor är det snyggt att ha en soffa med divan, oavsett om det är läder, sammet eller tyg. Till detta kan man på golvet ha exempelvis några snygga ryamattor för att skapa en extremt lyxig känsla! Eller om du som person föredrar en patch matta eller flera liggandes på golvet. För att göra det smidigt men behålla snyggheten i vardagsrummet är det alltid bra med till exempel soffbord med förvaring till fjärrkontroller, batterier eller annat tillbehör man har i vardagsrummet.

För sovrummet

Om man väljer att ha en sammetssoffa i vardagsrummet kanske man ska tänka på att välja att ha en kontinentalsäng i sammet för att hålla ett kontinuerligt tema i alla rum. Beroende på storleken i sovrummet även är storleken på sängen också något man kan behöva tänka på, det finns ju då såklart olika storlekar på sängar som exempelvis en kontinentalsäng 160 cm bredd, eller samma kontinentalsäng i 180 cm bred istället. Oavsett storleken på säng så får man oftast plats vid sidan av sängen till ett nattduksbord, kombinera då exempelvis till din kontinentalsäng i sammet med ett satsbord i marmor för att hålla hela känslan lyxig och mysig i sovrummet!