När du flyger kan ett par sköna earpods vara en livräddare. De hjälper till att ta bort ljudet från motorerna och gör det lättare att sova eller slappna av.

Men alla earpods hörlurar är inte lika bra. Vissa är bättre på att avbryta buller än andra, och vissa är bekvämare att bära under långa perioder.

För att hitta rätt earpod för din flygning bör du fundera på vilka behov du har. Om du vill blockera buller så att du kan sova ska du leta efter öronproppar med goda bullerdämpande egenskaper.

Om du ska bära dem under en längre tid är komfort avgörande. Och om du vill kunna höra meddelanden från kabinpersonalen, se till att du väljer earpod som inte.

När du flyger kan hörlurar göra stor skillnad för din upplevelse. Om du försöker jobba eller bara vill koppla av och titta på en film kan rätt hörlurar göra stor skillnad.

Men med så många olika typer av hörlurar på marknaden kan det vara svårt att veta vilka som är rätt för dig.

Tänk så här när du väljer earpods till flygresan

  • Tänk på flygplanets bullernivå. Om du flyger med ett särskilt bullrigt plan kan earpod pro. Dessa tar bort ljudet och kan vara ett bra och mer ekonomiskt alternativ än ett par billiga Airpods.
  • Tänk på hur länge du kommer att flyga. Om du tar en lång flygning är det bra om du har ett par komfort earpods lätt tillhands i handbagaget.

Skönhetsprodukter och billiga och smarta prylar

Letar du efter bra skönhetsprodukter till din resa så finns den speciella IPL laser maskiner för hårborttagning som är mycket effektivare än många andra varianter av hårborttagare eller hårtrimmers.

Du hittar alla dina smarta och billigare teknik prylar som smartwatch t500 och ansiktsrengörare som hjälper dig göra rent ditt ansikte effektivt hos shopinn.se