Ibland kan det vara trevligt att föreviga dig och din familj på bild tagen av en professionell fotograf. Detta är något ni kan se tillbaka på i framtiden tillsammans med era barn om hur saker och ting var då och hur de har förändrats. Eller så kanske du behöver porträttbilder på dig själv till ditt CV, webbsida eller något annat ändamål. Är det en fotograf i Stockholm ni behöver så vänd er till Bejsjö Foto i Stockholm. Här sker fotografering i studio, samt det vackra närområdet eller en annan plats som är speciellt för just er. Bejsjö Foto ligger vid gamla filmstaden i Råsunda. Det är lätt att hitta och nära till kommunala transporter.

Barnfoto Stockholm

Att fånga ett barns leende, syskon som kramas och den glädje när barnen busar med varandra är något alldeles speciellt och det är inte alltid det lättaste att fånga dem på bild. På Bejsjö Foto väljer du själv var du vill att fotograferingen ska ske. Ett tips är det underbara närområdet där barnen kan röra sig och fångas på bild i vackra miljöer.

Familjefoto Stockholm

Samla ihop dig och din familj på en plats ni tycker betyder något för er. Detta kan exempelvis vara i ert hem, utomhus, studio eller en annan plats ni helt enkelt tycker är vacker.

Bejsjö Foto

Bejsjö Foto ligger i gamla filmstaden i Råsunda. Bejsjö lägger största fokus på att kunderna ska bli så nöjda med resultatet som möjligt. Innan en fotosession äger rum får ni gå igenom de önskemål och behov nu har inför fotograferingen.