Känner du till att ditt bankkort som du brukar blippa dina köp med går debitera trådlöst med en speciell maskin som fungerar som en starkare kortmaskin. Detta gör att en personen kan föra över belopp till sitt konto utan din vetskap, om du exempelvis står i en kassakö. Du kan undvika genom att använda en Secrid plånbok eller en korthållare som har en lösning som blockerar signalen. Det finns även speciella kort som kan blockera signalen men dessa tar upp onödig plats i korthållaren eller plånboken. I plånböcker och korthållare sitter det istället oftast praktiskt inbyggt i fodralet.

Om du letar efter en snygg och elegant Secrid plånbok kan du se till att hitta den på livingstudio.se. Där finns ett stort urval av RFID-plånböcker i en mängd olika färger och stilar. Du kommer garanterat att hitta en som passar dina behov. Med med Secrids RFID-blockeringsteknik kan du vara säker på att din personliga information är trygg och säker.

Känn dig tryggare med en korthållare och plånbok som blockerar RFID

Om du letar efter ett bekvämt och säkert sätt att bära dina kreditkort, kontanter och andra värdesaker kan en Secrid plånbok vara den perfekta lösningen för dig. Dessa plånböcker och korthållare är utformade för att blockera radiofrekvenser som kan användas för att komma åt din personliga information. Dina tillhörigheter är säkra med en korthållare och plånbok från Secrid och med den vetskapen kommer du känna dig tryggare.

RFID-plånböcker finns i en mängd olika stilar och utföranden, så du kan hitta en som passar dina behov och din smak. Oavsett om du föredrar en elegant och minimalistisk design eller något mer färgglatt och roligt finns det en RFID-plånbok för dig. Och eftersom de skyddar dina värdesaker från elektroniska ficktjuvar kan du resa med sinnesro i vetskapen om att dina ägodelar är väldigt väl skyddade.