Att hålla en säkerhet är viktigt oavsett vart du är. Speciellt när du lämnar hemmet eller din arbetsplats, då är viktigt att veta att dina värdesaker är väl förvarade. Därför är det viktigt att investera i säkra förvaringsskåp. Detta kan vara exempelvis inbrottssäkra skåp, bandsäkra skåp eller inbrottssäkra skåp.

För hemmet

Hemma är det då bra att ha exempelvis kassaskåp eller brandsäkra skåp för att kunna säkert förvara värdesaker. Detta kan exempelvis vara saker som viktiga dokument, smycken, saker med sentimentalt värde, pengar eller ja, vad som helst. I hemmet kan det även vara bra med brandsäkra skåp eller nyckelskåp för smidig nyckelförvaring. Allt detta är en bra investering då man aldrig vet när olyckan inträffar.

Har du annars kanske ett eget kontor hemma eller är en person som måste spara all typ av dokumentation i pappersform? Då kan det vara smidigt med ett dokumentskåp, hängmappsskåp eller kanske ett ritningsskåp. Detta är bra för en säker förvaring av alla dokument men även för att kunna hålla alla dokument sorterade och kategoriserade för att enkelt kunna hitta det dokumentet du är ute efter.

På jobbet

På din arbetsplats är då det också bra att ha dokumentskåp för effektiv förvaring och sortering av dokument. Men på arbetsplatsen så kan det även vara bra att ha sortering som laptopskåp, hängmappsskåp, arkivskåp och dokumentskåp. Detta för en säker förvaring ifall något inbrott skulle ske och för att enkelt veta vart du har din dator när du börjar jobba. Även förvaringsskåp är bra att ha på jobbet för personliga ägodelar som till exempel väskor, jackor eller vad som helst. För vaktmästare eller städerskor exempelvis som behöver tillgång till olika rum eller liknande, kan det vara bra att ha nyckelskåp för säker och enkel sortering och förvaring för nycklar. Detta är nästan ett måste för hotell exempelvis då byggnaden består av bara rum.

Andra tillbehör som är mer än bra att ha på arbetsplatsen nu under denna pandemi är behållare för desinfektionsmedel. Detta för att hålla bakterier och smittrisken så minimal som möjligt. Hos Safe Experten hittar du allt nämnt ovan och mycket mer. De hjälper dig som privatperson eller som företag till bra priser med produkter som har kvalité och hög säkerhet. Safe Experten Aps är ett nyetablerat dansk företag som också ligger i Sverige. Vi som arbetar här har många års erfarenhet inom branschen, säkerhetsprodukter och arkiveringslösningar. Våra viktigaste produkter när det gäller säkerhet inkluderar flera olika typer av kassaskåp, brandsäkra hängande arkivskåp, brandsäkra arkivskåp, stöldskydd, nyckelskåp och annan kritisk förvaring.