Vilka är Jila?

Jila Industriförnödenheter AB är ett företag som jobbar med att tillverka och sälja tätningsprodukter i olika material. Allt från tätningsringar som exempelvis o-ringar i nitril, silikon och gummi, men även olika produkter i specialplaster, grafitpackningar, PTFE-produkter och mycket mer. Med över 23 års erfarenhet av industriförnödenheter och 10 olika leverantörer runtom i världen, hjälper de dig med enskilda produkter och paketlösningar.

Jilas styrkor är deras flexibilitet och många års erfarenhet av industriella inköp. Därför är det en utmärkt leverantör av o-ringar i gummi, gummipackningar, grafitpackningar, metallpackningar och PTFE-tätningar. Vanliga leveranser inkluderar EPDM, viton, nitril, silikon, perforerade material, metall- eller gummi O-ringar, grafit-, fiber-, plast- eller metallpackningar.

Människor uppskattar möjligheten att köpa flera produkter från samma leverantör som de redan har en bra relation med. Jila arbetar ständigt med att bygga relationer med befintliga kunder. Detta innebär att de flesta representanter som Jila arbetar med också kan stödja produkter utanför Jilas specialregioner. Detta gör att vi kan erbjuda en större, enklare och billigare förpackningslösning.

Varför är det viktigt med tätningsprodukter i hög kvalité?

Vid takläggning, reparationer och andra arbeten behövs bra tätningsprodukter. Detta för att det inte ska läcka in nått regn. Säkerheten på ett tak är viktigt att det håller mot allt oväder samt klarar av vikten från till exempel tegel eller plåt som kan användas som tak. Tätningar i hög kvalité som används på tak är då viktigt också då även dessa förhindrar att det blir läckage. En typ av tätning är tätningsringar. Dessa används oftast av VVS-montörer för att kunna säkra att rören inte läcker nån vätska och för att kunna lägga till svängar. I rören som tätningsringar, eller o-ringar, används är ofta gjorda av gummi. Detta är en fördel med O-ringar i nitril, nitril är ett tåligt material som efterliknar gummi vilket gör att de klarar av högt tryck.