Har ditt barn en funktionsnedsättning som gör att dom kanske inte kan göra samma saker som deras kompisar. Detta är något som Barnassistans vill få slut på. För hos Barnassistans så finns det inga särlösningar och alla med funktionsnedsättningar är välkomna. Vare sig om du vill ha en assistent till ditt barn eller om du vill att ditt barn ska få åka på äventyr och träffa kompisar så finns det hos Barnassistans. För i deras Kidsklubb så kommer ditt barn att få åka på skidskolor, läger och andra aktiviteter tillsammans med andra barn med funktionsnedsättningar. På dessa äventyr så vet man aldrig vad som händer och ditt barn kommer träffa många nya kompisar.

Tanken med Kidsklubb är inte bara att dina barn ska ha roligt och träffa nya kompisar. För utan särlösningar och att andra har liknande funktionsnedsättningar så kommer självförtroendet hos ditt barn bli bättre. Detta är bra då ditt barn blir både lyckligare och mer säker i sig själv. Det är inte alltid fartfyllda äventyr och aktiviteter utan pyssel är något som ofta görs. Pyssel är bra då det på ett sätt tränar hjärnan och över upp koordinationen för dom som har problem med det. Pyssel är alltid väldigt omtyckt hos barnen.

Så om du har ett barn med funktionsnedsättningar och du vill att han/hon ska kunna göra sånt som andra barn gör. Då ska du kolla in Barnassistans Kidsklubb. Ditt barn kommer inte bara träffa nya kompisar och ha roligt. Utan deras självförtroende kommer bli starkare.