Är du en student och spenderar många långa trötta nätter uppe och studerar eller är du en idrottare som lätt vill komma in i zonen och prestera på högsta nivå. Då skulle nootropics passa dig perfekt. Nootropics är naturens egna minnes förstärkare och har använts i århundraden. Ordet Nootropics kommer ifrån grekiskan där “nous” betyder intellekt och “trepein” betyder att vända. Det är med hjälp utan örter, aminosyror och substanser som höjer hjärnans kognitiva förmågor. Människor har alltid använt örter och växter för att förbättra sina förmågor. Bacopa är en växt som använts länge i Indien och den förbättrar hjärnfunktioner. Bacopa hjälper till då det stimulerar blodflödet till hjärnan för att enklare kunna upprätthålla ett hälsosamt sinne.

Bromantane

Bromantane är en utav dom mest populära nootropics som finns ute på marknaden. Det utvecklades under 1980-talet i Ryssland. Bromantane är en actoprotector vilken är en substans som under extrema tillstånd ökar fysisk aktivitet. Så det kommer bli lättare att göra saker ifall du skulle hamna i höga temperaturer eller där det är låg syrenivå. Bromantane hjälper även mot inlärning, rörelse koordination, ökar energin och minskar trötthet. Detta är anledningen till att Bromantane är så populärt då det har många användningsområden. Rörelse, vakenhet och samordning förbättrades under en studie på 10 friska individer.

Så ifall du spenderar många långa nätter uppe och pluggar eller vill ha lite mer prestanda när du tränar så borde du testa några utav Reachgenius nootropics.