Distanskurs och Distansutbildningar

Det är allt fler som väljer att studera på distans och det finns antagligen lika många skäl till att studera på distans som det finns distansstudenter. På Xpectum kan du välja och vraka bland massor distanskurser. De erbjuder kontinuerliga intag och varierade studietakter. Det enda som krävs för att du ska kunna delta i en distanskurs hos oss är att du har en dator med en webbkamera och en internetuppkoppling.

Distansstudierna är mycket flexiblare och mer obundna än andra studieformer och det medför en större frihet. Kursstöd finns tillgängligt 24/7 alla dagar om året. Du får en veckoplanering där det framgår exakt vad du förväntas göra vecka för vecka och en studievecka hos oss sträcker sig från måndag till söndag. Det innebär att du när som under veckan har möjlighet att redovisa dina kunskaper – flexibilitet i tid och rum.

distanskurser

Det finns ett brett urval av flera olika distansutbildningar. Det finns så du kan bli en certifierad redovisningsekonom. Utbildningen bjuder på ett intressant innehåll och en varierad examination via redovisningsuppgifter, muntliga redovisningar (enskilt eller i grupp) via Videosamtal och avslutningsvis med ett prov på plats i våra lokaler.  Är du mer intresserad av en ekonomiassistent utbildning så får du en utbildning utformad för att fokusera på att du ska lära dig bokföring från grunden och uppåt.

Är det samma kvalité på distansutbildningar som mer traditionell studier?
Ja, det är ingen skillnad på kvalité, utan du får samma bra utbildning som på en mer traditionell utbildningsform.

Är det svårare att få jobb med en distansutbildning?
Företagare/personer som anställer tittar inte på vad du har gått för utbildning, de tittar på vad du kan så att du har gått distans ska inte spela någon roll.