Håkan Borg är en driven och framgångsrik entreprenör som jobbar inom bostadsutveckling vilket inte är ett jobb som alla kan klara av. Tidigare har Håkan jobbat med restauranger och inredningsföretag som gett honom en erfarenhet inom ansvar och kreativitet då dessa också blivit framgångsrika. Men nu för tiden så jobbar han inom bostadsutveckling där det krävs att man är målinriktad och kreativ samt att man brinner för det. Det är med hans långa erfarenhet som Håkan alltid kan leverera i högsta kvalitet och prioriterar alltid kundens vilja först av allt.

Håkan Borg är uppväxt i en liten tätort utanför Örebro som heter Sköllersta. Sköllersta har en befolkning på bara 1000 personer vilket gör det till en mysig stämning jämfört med en storstad. Det var senare när Håkan gick på Risbergska skolan i Örebro som intresset för inredning växte fram. Håkan startade inredningsföretaget Nitton93 efter han slutat gymnasiet. Nitton93 blev ett stort och framgångsrikt inredningsföretag. Håkan har också alltid haft ett stort intresse för matlagning och då startat ett flertal restauranger.

Idag bor Håkan Borg i Örebro med sin familj och skulle aldrig tänka sig att flytta någon annanstans. Dom senaste åren så har Örebro bra utvecklats till det bättre och Håkan säger själv att det är något alldeles speciellt och vackert med Örebro som inte går att få någon annanstans. På sin fritid så gillar Håkan Borg att hålla kroppen i form genom mycket tid i ishockeyrinken eller ute på golfbanan.