Allt fler skaffar sig elbilar nu för tiden. Detta beror på många saker såsom att man tänker på miljön men även att det är enkelt att bara ladda bilen. Men för att kunna ladda sin bil måste det ju finnas laddstationer där du bor. Om du äger fastigheter och vill att de som bor där ska kunna ladda sin elbil enkelt men ändå sparsamt ska du kolla in Cacharge. Cacharge är ett företag som hjälper fastighetsägare med att installera laddboxar som är säkrare och sparsammare än vanlig elbilsladdning.

Men hur fungerar detta? Jo Cacharge system håller koll på vilka tider som bilarna oftast står och laddar. För vanligtvis står en bil och laddar i 10 timmar men den blir fulladdad på de två första. Detta är varken bra för din plånbok eller miljön. Cacharge system räknar alltså ut vilka tider som bilarna står där och ger ut ström efter det. Systemet delar också upp strömmen på lika faser för att minska risken för överbelastning. 

Är du fastighetsägare och vill erbjuda elbilsladdning men på ett så säkert och sparsamt sätt som möjligt är det Cacharge du ska kolla in.