Tillfälliga huvudvärkar är något som nästan alla har någon gång ibland. Att du får dessa kan ha olika anledningar som exempelvis synfel, vätskebrist, sömnbrist eller förkylning. Dessa huvudvärkar är inte farliga och går över efter en stund. Men ifall du känner att du ofta har huvudvärk eller kanske till och med migrän så ska du ta kontakt med en läkare för att se vad som är fel. Det finns inte jättemånga saker som kan lindra huvudvärk men en utav dom sakerna är massage. Massage är såklart inte bara bra mot huvudvärk utan det mjukar upp och hjälper kroppen att återhämta sig. Men om du har stora besvär så är det ingen vanlig massage som du ska ta. Utan en behandling med ATLANTOtec metoden hos Atlaskotan. ATLANTOtec behandlingen genomförs genom att du får en massage med djupgående vibrationer som går ända från övre nackdel till svanskotan.

Men vad är migrän och spänningshuvudvärk egentligen. Jo det är dom två vanligaste typerna av huvudvärk. Spänningshuvudvärk är något som nästan alla får någon gång ibland och det brukar gå över ganska fort. Spänningshuvudvärk kan du få genom till exempel stress, synfel och sömnproblem. Migrän är däremot ovanligare men kan drabba vissa personer väldigt mycket. Migrän är en värk som sitter i ena halvan av huvudet och kan sitta i  upp till flera dagar.

Så om du känner att du har stora problem med huvudvärk så ska du ta kontakt med Atlaskotan för en ATLANTOtec behandling. För en snabb och enkel behandling som du aldrig kommer att ångra.