Har du bestämt dig för att du ska ta det där steget och fria till din älskade. Eller har du länge funderat på att köpa dig ett riktigt fint smycke men vet inte varifrån. Då ska du kolla in Juvelia. Juvelia har under många års tid gjort smycken i toppklass under sitt egna tak. Detta gör så att du kan komma med egna idéer ifall du vill ha en alldeles egen förlovningsring. Att tillverka smyckena själva gör också så att de alltid kan hålla samma professionella klass.

Juvelia har en butik på Nybrogatan 35 vid Östermalmstorg i Stockholm. I butiken kan du träffa guldsmederna samt träffa deras designers ifall du har några egna idéer som du skulle vilja förverkliga. För med en verkstad med bara dom bästa maskinerna och guldsmederna så kommer alla smycken ut i högsta möjliga kvalitet. 

Juvelia har många olika smyckes typer där alliansringar är en utav dom. En alliansring passar bra tillsammans med förlovningsringar och släta solitärringar. Det finns två olika typer av alliansringar. Halvallians och helallians där halvallians är den vanligaste. Skillnaden mellan dessa är att halvalliansringar har diamanter som täcker halva ringen medans helalliansringar har diamanter runt hela. Det som gör en helalliansring speciell är att den kommer alltid att se perfekt ut även ifall den snurrar på fingret. 

Så om du vill ge din älskade ett tennisarmband eller något annat smycke i världsklass så är det Juvelia du ska till.